Binnen Pretparken

Bekijk hier het overzicht van indoor pretparken!

[1]

Plopsa Indoor Hasselt

Plopsa Indoor Hasselt
Adres:
Gouverneur Verwilghensingel 70
3500 Hasselt
Ontmoet al je Studio 100 helden in Plopsa Indoor Hasselt. Maak een ritje op de Wicky Coaster en de vliegende fietsen, klauter in de speelboom, help Piet Piraat in De Scheve Schuit of ga lekker uit de bol in de K3 Disco.


Plopsaland De Panne - Mayaland

Plopsaland De Panne - Mayaland
Adres:
De Pannelaan 68
8660 Adinkerke
Plopsaland De Panne staat bekend om zijn attractiepark waar je alle Studio 100 figuurtjes kan bezoeken. Maar ook bij slecht weer heeft Plopsaland veel te bieden dankzij het indoor park 'Mayaland'. Ontdek de kleurrijke wereld van Maja de Bij en haar vrienden en leef je uit op de verschillende attracties.


Mega Speelstad

Mega Speelstad
Adres:
Voetbalstraat 16
2275 Wechelderzande
Speelstad is een unieke binnenspeeltuin, uitgegroeid tot heus kinderpretpark.


Toverland

Toverland
Adres:
Toverlaan 2
5975 MR Sevenum
Attractiepark Toverland biedt meer dan dertig attracties voor jong en oud, buiten en overdekt. Tijdens de koude wintermaanden is enkel het indoorgedeelte 'Land van Toos' open, waar je een rit kan maken op een indoor achtbaan, zweefmolen, theekopjes,...


Plopsaland indoor Coevorden

Plopsaland indoor Coevorden
Adres:
Reindersdijk 57
7751 SH Dalen
Ontmoet al je Studio 100 helden in Plopsa Indoor Coevorden. Maak een ritje op de Wickybaan en de vliegende fietsen, zwier en draai heen en weer op deze mysterieuze Anubis attractie, help Piet Piraat in De Scheve Schuit of ga lekker uit de bol in de K3 Disco.


[1]