Subtropische Zwembaden

Bekijk hier het overzicht van indoor waterparken en binnen zwembaden!

[1]

Aqualibi

Aqualibi
Adres:
Boulevard de l'Europe 100
1300 Waver
De kinderzone van Aqualibi staat garant voor uren speelplezier voor de allekleinste met zijn glijbanen, een reuze emmer en waterstralen. Maar ook aan de ouderen is gedacht met verschillende glijbanen, wildwaterbaan, jacuzzi's en golfslagbad.


Center Parcs De Vossemeren

Center Parcs De Vossemeren
Adres:
Elzen 145
3920 Lommel
Center Parcs De Vossemeren is gelegen in Limburg, bij Lommel. Er zijn cottages op ieders maat: van 2 tot 8 personen, speciale kindercottages en hotelkamers. Spanning voor jong en oud in de Indoor piratenspeelwereld, Discovery Bay met High Adventure klimparcours.


Center Parcs Erperheide

Center Parcs Erperheide
Adres:
Erperheidestraat 2
3990 Peer
Center Parcs Erperheide is gelegen in Limburg, bij Hasselt. U verblijft er in een appartement, een cottage van 4 tot 8 personen of een kindercottage. Center Parcs is een waar kinderparadijs dankzij het BALUBA indoor speelparadijs met trampolines, glijbanen en ballenbad.


Oceade

Oceade
Adres:
Bruparck
Voetbal- en kampioenschapslaan 3
1020 Brussel
Geniet ten volle van de eeuwige zomer van Océade. Het grote indoor zwembad biedt de grootste keuze aan glijbanen in België en heeft dan ook maar liefst 14 glijbanen! Voor de jongere kinderen is er een interactieve waterspeeltuin met waterpistolen, waterwip, glijbanen en watertunnels, terwijl de ouders heerlijk kunnen onstpannen in de sauna of het bubbelbad.


Plopsaqua

Plopsaqua
Adres:
De Pannelaan 68
8660 Adinkerke
Plopsaqua is het nieuwe indoor zwembad gelegen aan de ingang van Plopsaland De Panne.
Opening op 22/03/2015!


Sunparks Ardennen

Sunparks Ardennen
Adres:
Rue de la Grotte 12
6690 Vielsalm
Altijd goed weer bij Sunpark. Aquafun van Sunparks Ardennen biedt waterplezier voor de hele familie. Daarnaast kan je ook indoor rijden in een Formule 1, flipperen, virtuele vijanden bestrijden... Het House of Games biedt de leukste videospelletjes. Plezier gegarandeerd voor iedereen!


Sunparks De Haan aan zee

Sunparks De Haan aan zee
Adres:
Wenduinesteenweg 150
8420 De Haan
Waterpret beleeft u het hele jaar door in het subtropisch zwemparadijs Aquafun. Hier beleeft de hele familie urenlang waterplezier. Roetsj van de glijbaan, trotseer de wilde golven van het golfslagbad. Of laat u meevoeren door de waterversnellers. Ook baby's en peuters beleven dolle pret in het baby- en kinderbad.


Sunparks Kempense Meren

Sunparks Kempense Meren
Adres:
Postelsesteenweg 100
2400 Mol
In Aquafun valt er veel te beleven. Neem bijvoorbeeld een duik in één van de zwembaden, snuif frisse lucht op in het buitenbad of beleef de ultieme kick in de Black Hole glijbaan. In Kids World, een overdekte speeltuin, kunnen kinderen van 4 tot 9 jaar dagelijks nieuwe avonturen beleven.


Sunparks Oostduinkerke aan zee

Sunparks Oostduinkerke aan zee
Adres:
Polderstraat 158
8670 Oostduinkerke
Goed weer of minder mooi weer? Bij Sunparks schijnt de zon het hele jaar door. In het subtropsich waterparadijs Aquafun is het steeds een aangename 28°C. Daarnaast kunnen kids zich mateloos uitleven in Kids World, een overdekte speeltuin.


Hengelhoef

Hengelhoef
Adres:
Tulpenstraat 141
3530 Houthalen-Helchteren
Voor jong en oud biedt Hengelhoef voor zowel binnen als buiten alle benodigdheden voor een dagje uit. Naast het Subtropisch zwembad met razende rivier, is er nog een indoor speeltuin te vinden en tal van activiteiten zoals: Speelstrand, fietsverhuur, trampolines, midgetgolf,...

  • Extra info: OfficiŽle website
  • Verblijfsmogelijkheden: Kampeerplaats, Caravan, Chalet, AppartementMolenheide

Molenheide
Adres:
Molenheidestraat 7
3530 Houthalen-Helchteren
Park Molenheide beschikt over een berg leuke activiteiten voor alle leeftijden. Er zijn verschillende buiten sporten en bij iets slechter weer is er het indoor zwemparadijs met kleurrijke glijbanen, indoor speelparadijs, indoor minigolf, bowling en pool.


[1]